Licht in duisternis

De lente is het feest van het licht. De donkere dagen van het winterseizoen maken plaats voor kleurrijke lentevreugd omlijst door vogelzang. Binnen in de bibliotheek is de duisternis ook verdreven. Onlangs is namelijk de verlichting aangebracht. Hierdoor zijn de tot nu toe donkere boekengangen goed verlicht.

Maar niet alleen de gangen van de boekenmagazijnen zijn verlicht. Het lichtplan voorzag in een optimale verlichting van de groepsruimten. Dat is nu gerealiseerd. In de leeszaal kunnen de diverse publicaties daardoor goed bestudeerd worden en in de cursusruimte is eveneens een zee aan licht op de tafels zodat voor iedereen alles duidelijk zichtbaar is. Wij zijn zeer verheugd dat na lange tijd ook dit voorjaarsei is gelegd.

Ondertussen gaat het andere werk door. Er moet nog apparatuur worden aangesloten, er is nog een tuinzaal te schilderen en er zijn nog allerhande andere klussen te doen. Daarom gaat het studiecentrum nog niet gelijk open maar het moment dat dat gaat gebeuren komt wel telkens een stapje dichterbij. Via de website en in de media zullen we erover berichten als het zover is.