Kennismaken

Wie

Onze activiteiten zijn bedoeld voor iedereen die zich op gebied van onderzoek, beleid, beheer, educatie of recreatie bezighoudt met natuur, cultuurhistorie en heemkunde, of dat nu als vrijwilliger is of als beroepskracht. De activiteiten staan open voor alle geïnteresseerden, zowel personen, bedrijven als instellingen.

Wat

Wil je een cursus volgen over flora of fauna; een studiereis maken naar een Europese stad of streek of een buitenatelier volgen zoals tekenen in de natuur? Voor al deze activiteiten kun je bij ons terecht. Onze activiteiten zijn kleinschalig en worden uitgevoerd door betrokken mensen met een persoonlijke benadering.

Waar

Aardbalans is gevestigd aan de Spadelaan 8 in Apeldoorn, op loopafstand van het station. Wij verzoeken bezoekers zoveel mogelijk op de fiets of met openbaar vervoer te komen.
Kom je van ver? Boek dan een weekendje Veluwe en bezoek ook Paleis Het Loo, het CODA Museum of Nationaal Park De Hoge Veluwe.

FAQ

Wil je meer weten over Aardbalans of heb je een specifieke vraag? Kijk dan bij de veelgestelde vragen of neem rechtstreeks contact met ons op.