Excursies

Ga gezellig mee!

Aardbalans organiseert leerzame, avontuurlijke en inspirerende excursies in Nederland en omringende landen. Heerlijk zwerven over de Veluwe, een natuurreis door de Eifel of een stedentrip naar Parijs? Al onze excursies hebben een veelzijdige inhoud en oog voor zowel details als het grote geheel.

Wandelen in een Nationaal Park of fietsen door het landschap hebben de voorkeur. Voor dagtochten, stedentrips of streekreizen maken we daarnaast gebruik van het gemak van een touringcar.

Werkwijze

Tijdens elke excursie gaan we in op uiteenlopende onderwerpen. We besteden aandacht aan het kleine, maar ook aan de samenhang in een gebied. Zo leer je streken en steden van meerdere kanten kennen. Onderweg oefen je in het zelf herkennen van verschijnselen zodat je nog meer zult genieten van het buitenleven.

Bestemmingen

De meeste excursies vinden plaats op de Veluwe, onze thuisbasis. Daarbuiten komen we van Texel tot Zuid-Limburg en van Kennemerland tot Twente. Daarnaast hebben we enkele Europese bestemmingen zoals Berlijn en de Harz. Bij elke excursie geven we het zwaarteniveau aan wat betreft conditie en uithoudingsvermogen.

Totaalpakket

Al onze meerdaagse excursies zijn inclusief vervoer, overnachting, maaltijden, reisbegeleiding en eventueel museumbezoek. Hierdoor is de reis als geheel bij Aardbalans goedkoper dan wanneer je dat apart moet bijboeken.

Inschrijven

Inschrijven voor een dagexcursie of meerdaagse reis kan rechtstreeks door op een activiteit in de agenda hieronder te klikken op de “Inschrijven” knop. De link opent in een nieuw venster.

Excursie aanbod