Ga naar de inhoud
Home
Kennismaken
Nieuws
Activiteiten
Cursussen
Studiedagen
Lezingen
Excursies
Natuurexpressie
Bibliotheek
Contact
Menu
Home
Kennismaken
Nieuws
Activiteiten
Cursussen
Studiedagen
Lezingen
Excursies
Natuurexpressie
Bibliotheek
Contact
Home
Kennismaken
Nieuws
Activiteiten
Cursussen
Studiedagen
Lezingen
Excursies
Natuurexpressie
Bibliotheek
Contact
Menu
Home
Kennismaken
Nieuws
Activiteiten
Cursussen
Studiedagen
Lezingen
Excursies
Natuurexpressie
Bibliotheek
Contact
Samson, A. & E.S. van Reenen-Hoekstra
Introduction to food-borne fungi
Home
»
Bibliotheek
»
fungoïden divers
»
Introduction to food-borne fungi
Categorie:
fungoïden divers
Informatie over dit boek:
Engels
KNB Code: Hz00aa
Jaar van uitgave: 1988
Editie: 3e druk
Uitgever: Centraalbureau voor Schimmelcultures, Baarn
ISBN/ISSN: 9070351161
Omvang: 299 pagina's
Informatiewaarde: Basisboek
Genre:
wetenschappelijk