Vacature Bibliotheekmedewerker

In heel 2022 zijn er 46 nieuwe publicaties toegevoegd aan onze collectie. Dat is circa 10% van de normale jaarlijkse collectiegroei. We hebben wel diverse schenkingen ontvangen en er zijn ook nieuwe boeken aangeschaft. Maar er zijn sinds onze verhuizing naar Apeldoorn nog geen opvolgers gevonden voor onze enthousiaste bibliotheekvrijwilligers van onze vorige locatie. Er ligt dan ook een groot aantal boeken, tijdschriften en andere media te wachten om geregistreerd te worden in ons collectiesysteem.

Altijd al in een bibliotheek willen werken? Als eerste de nieuwe publicaties door je handen laten gaan? Of gewoon heel veel belangstelling voor natuur en/of erfgoed? Dan ligt er voor jou een hele mooie klus in ons studiecentrum. We beschikken over een unieke collectie van ruim 10.000 boeken en duizenden andere publicaties op gebied van natuur en landschap, cultuurhistorie en duurzaamheid. Geen bibliotheekervaring? Geen probleem! Je krijgt een inwerktraject aangeboden waarin we je stap voor stap wegwijs maken.

Het werk is in het bijzonder geschikt voor wie gebaat is bij een rustige werkomgeving, voor mensen die houden van ordening en die van nature oog hebben voor detail.

Interesse? Stuur je motivatie naar info@aardbalans.nl t.a.v. Jan-Willem van Velzen

Meer informatie over deze vacature vind je op Apeldoorn Pakt Aan.