Cursussen

Wat wil jij leren?

Ben je geïnteresseerd in biodiversiteit of cultuurhistorie? Wil je meer weten over een gebied, zoals De Hoge Veluwe of de Amsterdamse Waterleidingduinen? Of wil je flora en fauna leren determineren voor inventarisatie of monitoring?

Of het nu gaat om een thema, gebied of vaardigheid, Aardbalans biedt scholing aan op al deze terreinen.

Werkwijze

Alle cursussen bestaan uit minimaal vijf bijeenkomsten van anderhalf uur. Vanzelfsprekend is er aandacht voor de theorie. Maar een belangrijk deel van bijna elke cursus bestaat uit zelf waarnemingen doen en opdrachten uitvoeren om ervaring te krijgen. Doordat we werken met kleine groepen is er veel persoonlijke aandacht.

Kosten

De kosten staan bij de cursussen aangegeven. De prijs is inclusief lesmateriaal maar exclusief eventueel aan te schaffen boeken. Met een lidmaatschap ‘KNB JaarNatuurlijk’ krijg je korting op onze activiteiten.

Binnen verwerft u de nieuwe natuurkennis in de KennemerNatuurBibliotheek in Haarlem. Het veldwerk vindt plaats op wisselende locaties in Zuid-Kennemerland en soms daarbuiten.

Locaties

Inschrijven

Inschrijven voor een cursus kan door bij het aanbod hieronder op de “Inschrijven” knop te drukken. De inschrijfpagina opent in een nieuw scherm.

Cursusaanbod